Vi värnar om din information

Hej och hallå!

Förra veckan, fredagen 25 maj, fick GDPR – eller dataskyddsförordningen – laglig kraft i hela Europa. Det påverkar faktiskt hela världen på ganska många sätt, och självklart kommer vi inte gå igenom alla sätten här.

Däremot är det viktigt för oss på Hundrutan att du som kund känner dig trygg med att vi förhåller oss till de nya kraven, och vill därmed förklara hur vi samlar in, hanterar och använder din information.

Läs allt om Hundrutans förehavande kring detta genom att följa länken nedan!

Så hanterar vi din information!

 

Må ni alla få en fin sommar!

//Personalen på Hundrutan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.