Vi välkomnar ett härligt 2018!

2017 har verkligen bara flugit förbi! Vi vill tacka alla ”gamla” kunder för fortsatt förtroende och tack för alla fina rekommendationer som ökat på Hundrutans gästlista! 🙂

Det är så otroligt kul med alla hundar som vi möter här! Alla möjliga raser och individer. Och dom allra flesta ”gillar läget” från första stund under provboendet vilket är härligt. Men några behöver lite mer tid på sig och då är det skönt att kunna erbjuda inskolning på pensionatet. Vi har flera individer som aldrig hade fixat pensionatsmiljön om vi inte gått försiktigt fram. Då blir det extra skoj när dessa vovvar, när inskolningen är klar, är hur coola och bekväma som helst under vistelsen. Så inskolning har upptagit mycket av vår tid men som ni vet försöker vi göra allt vi kan för att alla ska må så bra som möjligt. (Det kommer ett blogginlägg om varför vi skolar in vissa hundar på Hundrutans Hundpensionat för den som är intresserad.)

2017 har privat präglats av långvarig sjukdom vilket inneburit att det inte funnits tillräckligt med energi för att hålla kurser, promenader mm. All energi har gått åt till att ta hand om våra gäster. Men nu hoppas vi att vi ska få hålla oss friska, rättare sagt, det måste vi bara göra 🙂 För nu har vi lagt en plan för vårens kurser som inom kort kommer ut på hemsidan. Ska bli så himla roligt! Älskar att hålla kurs! 🙂

Så nu ser vi verkligen fram emot ett härligt 2018 och vi hoppas att ni vill fortsätta hänga med! 🙂

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.